HUBTEX GmbH & Co. KG е водеща компания в производството на специализирани машини и съоръжения за манипулиране на материали.
 

НАКРАТКАО:

Седалище на управлението: Фулда Германия
Година на основаване: 1981
Брой служители: 250 (30 квалифицирани инженери)
Спектър от услуги и продукти:
Конструиране на специално проектирани индустриални кари.
Производствената гама обхваща повече от 60 базови модела.

 

 

Универсални решения за вашите транспортни проблеми
Производството на приложнопроектирани индустриални кари (повдигачи и спецализирани съоръжения за работа с едрогабаритни и обемисти товари) са същността на бизнеса на HUBTEX. Техните машини са проектирани да улесняват манипулациите дори в много тесни пространства в производствените и търговски компании. Те са проектирани за точното специфично предназначение и снабдени със необходимите приложения и инструменти, оставайки при това удобни и мултифункционални. Богатият опит в инженеринга на повдигачите и другите специали зирани кари изведе HUBTEX на безспорната му лидерска позиция на световния пазар в неговия продуктов сектор. Иновативността и качеството са ключът за успеха на компанията. От създаването и преди повече от 25 години, HUBTEX въведе нови стандарти, прилагайки най-новите индустриални технологии във всички свои продукти. Опитът на клиенти от цял свят е вложен в разработването и дизайна на най-новите модели, осигурявайки челното място на компанията на световния пазар.

Прецизност и качество ръководят продуктовата философия на компанията
От 1993 HUBTEX работи върху иновативния и ергономичен модулен дизайн с цел улесняване на операциите и повишаване на сигурността. Това е първата
компания - производител на кари, която въвежда джойстика като стандарт и разработва нови технологии за задвижване и управлвние. Запазвайки пълен контрол върху процесите на проектиране и производство компанията гарантира крайното качество, както на отделните компоненти, така и на цялистните
съоръжения.

Независими сертификати удостоверяват качеството на HUBTEX
От 1997 HUBTEX въвежда и поддържа качествен контрол, който през 2006 година е потвърден от Германската комисия за технически контрол (TÜV) според стандарта DIN EN ISO 9001:2000. Всички машини на компанията са изработени от квалифицирани инженери и носят сертификати за качество по стандарта DIN 188007:2000. За HUBTEX е важно да упражнява контрол върху цялостния процес на производство и така, върху качеството на крайнияпродукт.

Точният продукт за всяка задача
Карите се произвеждат според точните изисквания на клиентите, като се използват както стандартните модули, така и поръчкови компоненти. С натрупания опит в производството на специализирани транспортни съоръжения фирмата постига оптимални резултати при покриването на специфичните нужди на клиентите.

Продуктовата гама на компанията включва машини с приложение в огромен спектър от дейности.

Решения за тесни пространства
Кари с товароподемност от 1.5 до 8 т. за едрогабаритни и обемисти товари
* с електрическо или LPGзадвижване
* за работа на открито и в помещения
* управляеми ръчно и дистанционно

Електрически многопосочни повдигачи
Повдигачи с електрическо задвижване с капацитет от 1.5 до 50т. са проектирани за универсални манипулации на дълги товари, метални листове, дървени трупи, ролки и цилиндри, извънгабаритни палети и др. Предлагат се както със системата за управление в тесни пространства, така и за работа наоткрито и закрито, осигурявайки решение за всяко индивидуално приложение.
* базов капацитет от 1.5 до 50 т.
* за работа на открито и в помещения
* възмжност за работа в многотесни пространства
* безшумна и бездимна работа
* намалени разходи за енергия и поддръжка
* редуцирана височина на товарене, улесняваща складовите операции

Универсални четиристранни повдигачи, дизел или LPG
Серията 3050 на HUBTEX са много здрави и компактни четиристранни повдигачи за вътрешно и външно приложение и на места с небла гоприятни наземни условия. Тази серия се предлага с мощен индустриален дизелов или LPG двигател и са с капацитет до 4.5 т. Тези триколесни хидростатично задвижвани повдигачи са създа дени за манипулации на дълги товари в ограничени пространства, както и за приложения като конвенционални челни палетни товарачи.
* базов капацитет до 4.5 т.
* три функции в едо:
* челен товарач
* повдигач
* четиристранен повдигач
* хидростатично задвижване на всички колела с диференциално заключване за наклони и хлъзга ви повърхности
* четиристранно управление за оптимално манипулиране в наличното пространство
* мощен дизелов и LPG двигател

Повдигачи
Сериите 3100/3101 и 3200/3201 са подходящи за манипулиране с дълги товари с тегло между 4 и 18 т. Тези машини имат много голяма скорост на придвижване- до 24 км/ч, позволявайки бързо преместване на товари на голямо разстояние. Компактния дизайн и маневреността правят манипулациите безпроблемни дори в тесни пространства, което прави възможно оптималното използване на складовите райони.
* базов капацитет от 4 до 18 т.
* за работа на открито и в помещения
* възмжност за работа в много тесни пространства
* висока скорост на прдвижване - до 24 км/ч
* ефективно движение на дълги товари
* приложим за големи растояния
* електрическо, дизелово или LPG задвижване
По отношение на оборудването за специализирани манипулации с материали за складове и производство машините на HUBTEX покриват изискванията за работа със материали като дърво, алуминий, стомана и пластмаса, които да бъдат пренасяни лесно и с минимум щети. През многото години опит в различни индустрии компанията е разработила решения за всички специфични нужди на клиентите си. Например фирмата произвежда машини едновременно за хартиената и алуминиева индустрия със специални компактни складови кари с много висока товароподемност - до 80 т., които могат да транспортират ламарина и хартиени рула дори и в най-неудобните пространства.

В небето
Производителите на самолети имт високи цели и изискват най-голяма прецизност от техните снабдители и партньори. Airbus, Austrian Airlines, Boeing, Embraer и McDonnell-Douglas са клиенти на HUBTEX, който произвежда за тях ефективни специализирани кари, използвани при подмяна на турбини и монтаж на крила. Изискванията са същите - машините да работят сигурно при всякакви условия.

По света
HUBTEX винаги е била глобално работеща компания, с представителства в повече от 60 държави. Доставката на машини и решения, съобразени с клиентските нужди, както и осигуряването на надеждни услуги са най-важните принципи в корпоративната стратегия на HUBTEX.

 

***Подробна информация за различните серии и модели може да бъде изтеглена след кликване на машините показани на страницата.

Приложените файлове са в Adobe PDF формат. За да ги разгледате ефикасно, трябва да имате инсталиран Adobe Acrobat Reader. Ако нямате налична програмата, можете да я изтеглите от тук.

 
     
SERIE 2005   SERIE 2004-2006   SERIE 2100   SERIE 2120
     
SERIE 2121   SERIE 2125   SERIE 2130   SERIE 3050
     
SERIE 3100-3101   SERIE 4120   SERIE 4150-4170   EGPL 20-35
             
   

За допълнителни въпроси и уточнения можетеда се обърнете към специалистите от ГОТИ ООД на следните телефони и адреси:

1619 София
Бул.: "Цар Борис III" No.370
Тел.: 957 00 35
Тел./Факс: 957 00 34
957 00 36
GSM: 0878 33 22 11
office@gothi-bg.com